"VALAH" SRL - Contribuabil cu Grad Inalt de Credibilitate: Performanta si Recunoastere

"VALAH" SRL, furnizorul de top a serviciilor de comisionar vamal, cu oficii și reprezentanți în majoritatea posturilor vamale din Republica Moldova, a fost onorat cu prestigiosul titlu de "Contribuabil cu Grad Inalt de Credibilitate" acordat de catre Serviciul Fiscal de Stat din republica Moldova. Aceasta destinctie deosebita confirma angajamentul nostru fata de excelenta in domeniul fiscal si contributia noastra semnificativa la bugetul de stat.

Includerea "VALAH" SRL in topul celor mai bune 100 de companii din cele 285 de mii de antreprenori din Republica Moldova este o recunoastere a eforturilor noastre constante si a rezultatelor remarcabile obtinute in ultimii ani. Criteriile riguroase pentru obtinerea acestui titlu si certificatul de credibilitate au asigurat ca doar companiile cu performante financiare solide si un nivel ridicat de integritate fiscala sunt recunoscute.

Nu am putea sa obtinem aceasta recunoastere fara sprijinul si increderea clientilor nostri fideli, angajatilor dedicati si partenerilor nostri de incredere. Sunteti parte integranta a succesului nostru si suntem profund recunoscatori pentru sustinerea continua pe care o acordati companiei VALAH. Ne onoreaza faptul ca suntem alaturi de voi si ca putem contribui la dezvoltarea si prosperitatea afacerilor voastre.

Asadar, multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi in aceasta frumoasa calatorie. Continuam sa ne dedicam misiunii noastre de a oferi servicii de inalta calitate si de a contribui la dezvoltarea comunitatii noastre de afaceri.